Ga naar de hoofdinhoud

Privacy

Bastin-Pack n.v. verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht via mail bij privacy@bastinpack.be

Verwerkingsdoeleinden

Bastin-Pack n.v. verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen van Bastin-Pack n.v.) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Bastin-Pack n.v. verbonden zijn of met enige andere partner van Bastin-Pack n.v.;
Bastin-Pack n.v. garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Het gebruik van “cookies”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Schakel hier de cookies uit.

Ontvang onze nieuwsbrief

Maak je geen zorgen, wij zullen je niet elke dag bestoken met een nieuwsbrief! Af en toe willen we je gewoon op de hoogte houden van het reilen en zeilen in ons bedrijf. Wij sturen ook gratis uitnodigingen voor verschillende beurzen. Meld je dus snel aan!

Download hier de certificaten

Bastin - Pack is al sinds 2004 BRC-IoP en ISO-9001 gecertifieerd. Wij garanderen onze klanten de traceerbaarheid, hygiëne en voedselveiligheid van onze verpakkingen. Download de certificaten door op het logo hier rechts te drukken.

BRC FOOD CERTIFICATE
ISO 9001 CERTIFICATE

Enkel functionele en analyse cookies

De website werkt ook voor een groot deel met enkel de essentiële cookies (functionele en analyse). Let wel, de chatfunctie zal hiermee niet werken.

Minimale cookies accepteren

Ook voorkeuren en service cookies?

De website gebruikt dan de essentiële cookies maar ook cookies met uw voorkeuren en service-gerelateerde cookies (Drift Chat). Door deze boodschap hieronder te sluiten, stemt u in met ons gebruik van alle cookies in overeenstemming met ons cookie beleid, tenzij u de cookies hebt uitgeschakeld.